Кадър: Bulgaria ON AIR24-годишният моторист, който беше прострелян от полицаи снощи,

...
Кадър: Bulgaria ON AIR24-годишният моторист, който беше прострелян от полицаи снощи,
Коментари Харесай

Мотористът, прострелян при гонка с полицията, с изненадваща версия за екшъна

Кадър: Bulgaria ON AIR

24-годишният моторист, който беше прострелян от служители на реда нощес, е бил засечен от органите на реда, които без предизвестие са почнали да стрелят по него. Това описа самият той пред Bulgaria ON AIR.

``
реклама

Според униформените мотористът се опитал да избяга от полицейска инспекция.

Служителите на реда споделят, че се наложило да стрелят поради зародилата действителна заплаха за живота им. Стоп патроните попаднали в ръката и крайници на лидера.

" Бях изпреварен и засечен от патрулен автомобил на Столична дирекция на вътрешните работи, при което се пробвах да избегна удара с него. Полицаят слезе от патрулния автомобил и без предизвестие стартира да стреля по мен ", изясни Йордан Дурев.

Йордан съобщи, че е преброил пет изстрела, а не три, както твърди полицията. Той също по този начин отхвърля да е минавал на червен светофар. „ Това може да се потвърди, на всеки светофар има камера ”, уточни Дурев.

" Моята виновност е, че моторът ми е квалифициран за писта и не е редно да се движи по пътищата. Най-малкото няма огледала, което ме е попречило да видя патрулката зад мен ", изясни още Йордан.

Разследването на случая продължава.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР